Recept 45**** (2 stemmen)

Spaghetti met pittige tomatensaus en gegrilde groenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon. Snijd de courgette en aubergine in plakken. Snijd de plakken aubergine in vieren. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in grote stukken.
  2. Besprenkel de groenten met de olijfolie en bestrooi ze met wat zout en peper. Rooster de groenten onder de grill of in een grillpan aan beide kanten een beetje bruin. Kook de spaghetti ondertussen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af.
  3. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Verwarm de pastasaus. Schep de spaghetti en groenten erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met de pijnboompitjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie