Recept 45**** (1 stem)

Spaghetti met paddenstoelensaus

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de uien.
  2. Borstel de champignons schoon en breek de steeltjes uit de hoeden.
  3. Snij de hoeden in fijne plakjes en snipper de steeltjes fijn.
  4. Bak de plakjes champignon heel kort op een hevig vuur in een lepel olijfolie, haal ze met een schuimspaan uit de pan en zet apart.
  5. Stoof in dezelfde pan en iets meer olijfolie de uisnippers glazig, doe er de champignonsteeltjes bij en laat 5 minuten hevig bakken.
  6. Blus met de melk en de room en laat 1 minuutje opkoken.
  7. Mix de saus met een staafmixer en passeer ze door een chinois (puntzeef).
  8. Breng terug aan de kook en kruid met pezo.
  9. Doe er de champignonplakjes bij en een handvol gehakte platte peterselie.
  10. Hou warm op een zacht vuur.
  11. Kook spaghetti in ruim gezouten water al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  12. Bak de lapjes pancetta in een antikleefpan zonder vetstof.
  13. Giet de pasta af en meng met de champignonsaus.
  14. Dien op in warme pastaborden en werk af met pancetta en Parmezaankrullen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?