Spaghetti met krokante ham knoflook en rucola.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 215 gr en leg de gehele knoflookbol op de ovenplaat voor 40 min.
  2. Leg de gedroogde ham met de salieblaadjes op een baklpaat met bakpapier, dat licht is ingevet . Leg de salieblaadjes op de ham en besprenkel met wat olijfolie van goede kwaliteit en leg de ham de laatste 10 min met de knoflookbol in de oven.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Bak de olijven en cherrytomaatjes in een pan met de teentjes knoflook, die uit de schil gehaald zijn.
  5. Voeg dan de wijn en de spaghetti toe en maak het geheel op smaak met versgemalen peper en zeezout uit de molen.
  6. Meng de rucola met de ham uit de oven
  7. Serveer op elk bord een deel van het ham-rucolamengsel en leg daarbovenop de spaghetti.
  8. Laat ieder zelf aan tafel naar believen het gerecht bestrooien met de geraspte parmezaan.
  9. .
  10. .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?