Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr spaghetti
- 3 enkele kipfilets
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 1 bakje Parijse champignons
- olijfolie
- solo, bakken en braden
- 250 ml room
- 1 bouillonblokje (groenten)
- 2 teentjes knoflook
- gehakte bladpeterselie
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Snij de kipfilets in blokjes.
- Pel de ui en snipper fijn.
- Snij de paprika in vieren en verwijder zaad en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
- Pel de knoflook en plet fijn, of pers uit met een knijper.
- Borstel de champignons schoon en snij vervolgens in plakjes.
- Verhit wat olijfolie en 1 eetlepel solo in een wok en bak de ui en paprika gaar (+/-10 minuten), voeg er de kippenblokjes bij en bak deze in 10 à 15 minuten mooi bruin en gaar.
- Voeg nu de champignons en de look toe en bak deze 5 minuten mee, afkruiden met pezo.
- Voeg nu de room toe en het verkruimelde bouillonblokje, roer alles goed om en laat indikken tot sausdikte, afkruiden met pezo.
- Strooi er naar eigen smaak gehakte peterselie over.
- Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten kokend water.
- Dresseer de pasta in diepe warma pastaborden en schep er de kippenblokjs met saus over.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Caretty op 09 januari 2018 om 22u40
Zeer lekker .. heb wel wat meer room genomen . Voor herhaling vatbaar
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?