Recept 35*** (1 stem)

Spaghetti met Italiaanse vissaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de 3 el olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit de ui en knoflook in enkele minuten goudgeel.
  2. Voeg de geraspte wortel en de champignons toe en fruit 5 minuten . Roer de inhoud van de tomatenpuree erdoor en fruit 1 minuutje mee.
  3. Dan mag de gehele inhoud van het blikje tomatenblokjes erbij en het water, waarin de bouillonblok is opgelost.Breng de saus aan de kook.
  4. Voeg de visblokje voorzichtig toe en schep het geheel even om. Laat dit geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Proef en breng de saus pittig op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden
  6. Inmiddels is de pasta gekookt volgens de beschrijving op de verpakking en uitgelekt in een vergiet .
  7. Werk de pasta met de gesnipperde peterselie door de saus en serveer het gerecht in diepe borden.
  8. Lekker met knapperige ijsbergsla.

Bron: Gebaseerd op recept van Zlim Body styling. Eigen foto en tekst

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 08 december 2017 om 19u41

Lekker en slank. Ik maakte voor 4 personen. Een portie verdwijnt in de diepvries voor een "" makkelijke maandag".

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie