Spaghetti met garnalen, tomaten,bosui en Boursin Cuisine.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de garnalen ca. 2 minuten. Voeg na 1 minuut de lente-uitjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.
  3. Doe nu Boursin Cuisine erbij en laat het ca. 2 minuten zachtjes pruttelen. Was ondertussen de sla en breng op smaak met een dressing van olijfolie en wat citroensap, peper en zout. Meng nu de spaghetti door de saus. Verdeel de spaghetti over diepe borden en serveer de rucolasalade apart.
  4. BRON: Boursin
  5. EIGEN FOTO

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 24 april 2013 om 22u41

Vandaag maakte ik dit gerecht. Tongstrelend lekker vonden wij. Voor 2 personen gebruikte ik 4 grote tomaten en 5 bosuitjes met 3/4 kuipje boursin. Verrukkelijk . En als je alles mise en place zet , is het ook nog in een mum van tijd klaar. Ik gebruikte diepgevroren voorgekookte garnalen waar ik het staartstukje voor het gemak al reeds van verwijderd had . Mmmmm

Gepost door Love to Cook op 24 april 2013 om 23u11

De garnalen waren uiteraard al van te voren ontdooid.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?