Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met basilicum, tomatensaus en gehaktballetjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Snijd ondertussen de basilicum fijn. Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en 1 el basilicum. Maak er 40 miniballetjes van.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de balletjes in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus met balletjes 5 min. op een matig vuur. Schep de spaghetti op 4 warme diepe borden, verdeel de saus met balletjes en de rest van de basilicum erover. Serveer de salade erbij.
  3. * Gemengde salade met sinaasappeldressing: roer een dressing van 6 el sinaasappelsap, 1½ el mosterd en 3 el Bertolli Olijfolie. Meng de dressing vlak voor het eten met 300 g gemengde sla.
Tip

Dit gerecht kun je ook voor twee personen maken. Halveer de andere ingrediënten verhoudingsgewijs.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?