Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 sjalotje
  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 teentje knoflook
  • 3 el paneermeel
  • 1 scheutje ketjap manis
  • 1 el bakboter

Bereidingswijze

  1. Snipper het sjalotje en doe in ruime kom.
  2. Voeg gehakt toe en ei, knoflook. paneermeel, ketjap, peper en zout.
  3. Kneed en draai kleine ballen. Bak in koekepan op middelhoog vuur.
  4. Doe een scheut olijfolie in koekepan en verhit olijfolie. Voeg gepureerde tomaten toe. Op hoog vuur inkoken tot saus dik is. Knoflook, basilicun en zout en peper toevoegen. Meng gehaktballen dor saus en even doorverwarmen.
  5. Kook pasta.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?