Recept 55***** (4 stemmen)

Spaghetti Mediterraneo met garnalen, tomaatjes, paprika en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Spaghetti recept

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de tomaat en paprika's schoon. Snijd de paprika's in stukjes en de tomaatjes in partjes.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een wok en roerbak de paprika 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak ze 3 min. mee. Meng de tomaat erdoor en roerbak nog 2 min. Schep de warme spaghetti, de pesto en Ÿ van de rucola erdoor.
  3. Schep de spaghetti in een grote schaal of direct in warme diepe borden. Strooi de rest van de rucola erover.
Tip

Lekker anders: De garnalen kun je vervangen door in stukjes gesneden kipfilet (8 min. bakken).

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Sabrina en Tom op 11 maart 2016 om 10u06

Waar hebben jullie de pesto meditteraneo gevonden? Net bij colruyt en carrefour geweest en ze hadden die niet.

Gepost door Solo op 11 maart 2016 om 14u56

Hey Tom, je kan die bij Delhaize vinden. Je kan ook wel een andere soort pesto gebruiken zoals Bertolli Pesto Verde :-)

Gepost door Sabrina en Tom op 14 maart 2016 om 11u54

Hallo, Net langs geweest in twee verschillende Delhaizes en ze hadden die ook niet. Dan maar eens proberen met de pesto verde...

Gepost door Iquest op 04 juli 2016 om 18u27

Tom dit pesto is op basis van De Pesto Mediterraneo (bertolli) combineert romige ricotta met rozemarijn en tijm vind je niet in België, wel in Nederland, Als je geluk hebt soms een blijkbaar bij een promotie in Albert Hein. Maar kan je perfect zelf maken. Het merk Scala vind je wel in de BE winkels die hebben dat ook in hun assortiment wel andere naam.

Gepost door Sabrina en Tom op 19 oktober 2016 om 14u47

Dank u wel voor de info. Klaargemaakt met een andere pesto en deze smaakte ook heel lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?