Recept 45**** (10 stemmen)

Spaghetti Carbonara

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Snelle recepten

tijd
30 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 120°C. Leg 50 g van het ontbijtspek op een bakplaat met bakpapier en laat 15 – 25 minuten drogen in de oven. Laat goed uitlekken op keukenpapier.
  2. Kook de spaghetti beetgaar (volgens de aanwijzingen op de verpakking).
  3. Pel de sjalotten en knoflook en snipper ze fijn. Hak de bladpeterselie.
  4. Verhit wat Solo in een pan en bak de rest van het spek krokant. Doe er de sjalotsnippers, knoflook en tijmblaadjes bij. Voeg de pasta toe.
  5. Klop de eieren los met de kaas en voeg toe aan de pasta.
  6. Werk af met de bladpeterselie en het gedroogde spek.
  7. Rasp er nog wat grana padano over.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door dominique61 op 04 mei 2016 om 07u43

Ik doe er nog fijngesneden rode paprikablokjes en champingons bij.Heel lekker.

Gepost door Solo op 11 mei 2016 om 09u22

Mmmh, dat klinkt heerlijk! Dankjewel voor de tip Dominique61

Gepost door vanderhoudelingen op 03 juli 2016 om 09u58

Vandaag geprobeerd . Is zeer lekker . Voor herhaling vatbaar . Alvast bedankt voor dit heerlijk recept !!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?