Recept 45**** (31 stemmen)

Spaghetti carbonara

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti. Smelt ondertussen de boter in een grote pan. Snijd de ham en blokjes en doe ze in de pan. Bak de ham ca 5' tot ze lichtbruin van kleur is. Roer de eieren, room, zout en peper door elkaar en giet dit mengsel in de pan. Zet het vuur lager. Roer het geheel ca 2' goed door elkaar, tot het mengsel wat indikt, maar nog niet stolt. Voeg de geraspte kaas toe en verhit het geheel gedurende 1'. Giet de spaghetti af en doe over in een grote, voorverwarmde schaal. Giet de saus erover en meng alles goed dooreen met twee vorken of lepels. Bestrooi de spaghetti tot slot met de fijngehakte peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (19)

Gepost door Juna op 19 februari 2014 om 09u48

lekker, ga er volgende keer wel iets meer parmezaan bijvoegen om de smaak te verhogen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?