Spaghetti bolognese met rode linzen

Met deze spaghetti bolognese met linzen maak je lekker snel een vegetarische bolognese. In plaats van vlees voeg je rode linzen toe en Knorr Vloeibare Bouillon Groenten zorgt voor een lekkere smaak.

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd te tomaten kruiselings in en leg ze in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water op en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
  3. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de linzen en 400 ml water toe. Roer er de Vloeibare bouillon door, leg de deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
  4. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie en Parmezaanse kaas.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?