Altijd weten wat je gaat eten?
Spaghetti bolognese met cashwnoten, lente uitjes en ham
Bereidingswijze
- Bak het gehakt gaar (vetstof toevoegen is niet nodig)
- Laat eventueel nadien het vet uit het vlees lekken
- Snij de look fijn (of pletten)
- Verhit de olijfolie in een grote pot en voeg de fijngesneden look toe
- Laat even meefruiten (voortdurend roeren!)
- Doe er de gepelde tomaten en de tomatenpuree bij
- Laat afgedekt 30 minuutjes sudderen en roer regelmatig
- Kruid na 30min. met peper, zout, pili-pili en oregano
- Voeg het gestoofde gehakt bij de saus en meng goed
- Laat nog een kwartiertje verder sudderen
- Kook ondertussen de spaghetti beetgaar
- Haal de saus van het vuur en meng er de fijngehakte noten, de gesneden ham en het fijngesneden lente uitje onder
- Giet de spaghetti af en meng er 1 eetlepel olijfolie onder
- Verdeel over 4 diepe borden
- Verdeel de saus over de spaghetti
- Werk af met wat parmezaanse kaas
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?