Recept 05 (0 stemmen)

spaghetti bolognes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt aan in een pan op een hoog vuur. Haal het gehakt uit de pan en giet de helft van
  2. het vet weg.
  3. Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij ze in kleine blokjes. Snij de ui en de selder en stoof ze
  4. in het overgebleven braadvocht. Voeg de geperste look en de tomaten toe, eveneens de fijn gesneden
  5. selder toe. Kruid bij met de tijm, basilicum, peper en zout. Voeg het gehakt opnieuw toe aan de saus,
  6. net als de tomatenpuree. Laat gedurende 25 min gaar worden op een zacht vuurtje.
  7. Voeg op het einde de yoghurt toe. Wanneer de saus warm is, voeg ze samen met de
  8. gekookte spaghetti. Serveer er geraspte parmezaanse kaas bij.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?