Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram Greenwaygehakt
- 200 gram bruine champignons
- 100 gram kerstomaten
- 2 wortelen
- 2 selderstengels
- 2 uien
- 1200 gram tomatenblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 1 bussel basilicum
- 1 laurierblaadje
- 1 takje tijm
- 500 gram spaghetti
- tabasco
- 4 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
- 1 takje rozemarijn
Bereidingswijze
- Snijd de champignons in Rol kleine bolletjes me de helft van het gehakt. Fruit alles in een brede braadpan in de olijfolie.
- Snijd intussen de wortelen, de selder en de uien in julienne. Voeg ze in de stoofpan toe, samen met het verkruimelde gehakt en fruit 5 minuten op een matig vuurtje. Voeg de gehakte teentjes knoflook, de ontpitte fijngehakte rode peper, het laurierblaadje de tijm en de rozemarijn toe. Meng 1 minuut, voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 20 minuten pruttelen.
- Schep de gehalveerde kerstomaten bij de saus en laat nog 10 minuten koken. Breng verder op smaak.
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking, giet ze af en serveer met de saus. Werk af met basilicum.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?