Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in Rol kleine bolletjes me de helft van het gehakt. Fruit alles in een brede braadpan in de olijfolie.
  2. Snijd intussen de wortelen, de selder en de uien in julienne. Voeg ze in de stoofpan toe, samen met het verkruimelde gehakt en fruit 5 minuten op een matig vuurtje. Voeg de gehakte teentjes knoflook, de ontpitte fijngehakte rode peper, het laurierblaadje de tijm en de rozemarijn toe. Meng 1 minuut, voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 20 minuten pruttelen.
  3. Schep de gehalveerde kerstomaten bij de saus en laat nog 10 minuten koken. Breng verder op smaak.
  4. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking, giet ze af en serveer met de saus. Werk af met basilicum.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?