Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Fruit het gehakt in een stoofpan met de olie en roer het goed los met een spatel.
  2. Snijd de wortelen, selder en de uien in brunoise en fruit ze 5 minuten mee in de stoofpan op een matig vuurtje. Voeg de gehakte teentjes knoflook, het laurierblaadje en de tijm toe. Meng gedurende 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes toe, samen met het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook en laat 30 minuten sudderen. Breng verder op smaak.
  3. Rasp de gruyère. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet ze af. Serveer met de saus en de gruyère.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?