Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti alla rucola

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Giet kokend water over de gedroogde tomaten en laat ze 10 minuten weken.
  2. - Hak de knoflook fijn en snij de verse tomaten in stukjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij in heel dunne reepjes.
  3. - Giet de geweekte tomaten af en snij ze in kleine stukjes.
  4. - Breng een pan met licht gezouten water aan de kook en kook de spaghetti beetgaar.
  5. - Verhit intussen de olie in een pan en fruit de knoflook, de gedroogde en de verse tomaten en de Spaanse peper.
  6. - Was de rucola en snij fijn. Voeg de rucola toe aan de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout.
  7. - Verdeel de ricotta over de saus, verwarm kort en verdeel ten slotte over de borden. Serveer met de spaghetti.
  8. (Flair)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie