Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti alla chitarra

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de boter met een scheut olijfolie. Fruit de grofgehakte ui en het fijngesneden pepertje. Voeg de gepelde tomaten toe en gaar ze 8 min op hoog vuur. Zet het vuur laag en laat de tomaten 20 min pruttelen met wat water zodat de saus niet teveel inkookt. Voeg er op het laatst een snuifje zout en de basilicum bij. Kook de spaghetti beetgaar. Voeg 3 el van het schuim van het kookvocht aan de saus toe. Giet de spaghetti af, meng er de saus door en bestrooi met flink wat geraspte parmezaan.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie