spaghetti alla carbonara

Bereidingswijze

  1. • Kook de spaghetti in een ruime hoeveelheid gezouten water. Opgelet: spaghetti breken is not done.
  2. • Snij een teentje look doormidden en doe de twee helften samen met de spekreepjes in een grote braadpan. Bak de spekreepjes tot ze goed gaar zijn.
  3. • Maak intussen je eimengsel. Dat doe je door twee dooiers en één volledig ei samen los te kloppen. Zet apart.
  4. • Een paar minuten voor de spaghetti klaar is, voeg je de room toe aan de spekreepjes. Laat even indikken op een laag vuurtje.
  5. • Giet de spaghetti af en doe hem in de braadpan bij de room en de spekjes. Haal wel eerst de lookhelften uit je pan. Meng goed.
  6. • Voeg tot slot het eimengsel toe en laat het lichtjes stollen. Bestrooi met een beetje peper en... pasta pronta!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?