Altijd weten wat je gaat eten?
spagetti met gehakt groentensaus
Bereidingswijze
- 1 aubergine in kleine blokjes
- zout en vers gemalen peper
- 20 gr boter
- 4 eetl olijfolie
- 1 ui gesnippert
- 2 teentjes knoflook
- 1 courgette in kleine blokjes
- 1/2 blik stukjes tomaat
- 4 stengels bleekselderij in smalle reepjes
- ca 400ml vleesboullion(van een tablet)
- 2 eetlepels rozijnen
- 2 theelepels verse oreganoblaadjes(of 1 theelepel gedroogde oregano)
- 250gr gehakt halfom
- 400gr spagetti
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- VOORBEREIDING
- bestrooi de aubergine blokjes met zout en laat ze een halfuur in een vergier staan.Dep ze droog met keukenpapier.
- BEREIDEN
- verhit een een braadpan de boter met de olie en bak de aubergineblokjes en de uisnippers snel aan alle kanten aan.
- voeg de knoflook courgetteblokjes stukjes tomaat reepjes selderij rozijnen oregano en boullion toe.
- breng aan de kook temper de hittebron en stoof alles op ca 15 minuten in een geslotenpan.
- roer bij kleine beetjes tegelijk het gehakt door de groenten en stoof het vlees korrelig en gaar.
- breng de saus op smaak met zout en peper kook de spagetti beetgaar en giet af.
- verdeel de spagetti en de saus over de borden bestrooi met peterselie.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?