Recept 25** (1 stem)

spagetti met gehakt groentensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1 aubergine in kleine blokjes
  2. zout en vers gemalen peper
  3. 20 gr boter
  4. 4 eetl olijfolie
  5. 1 ui gesnippert
  6. 2 teentjes knoflook
  7. 1 courgette in kleine blokjes
  8. 1/2 blik stukjes tomaat
  9. 4 stengels bleekselderij in smalle reepjes
  10. ca 400ml vleesboullion(van een tablet)
  11. 2 eetlepels rozijnen
  12. 2 theelepels verse oreganoblaadjes(of 1 theelepel gedroogde oregano)
  13. 250gr gehakt halfom
  14. 400gr spagetti
  15. 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  16. VOORBEREIDING
  17. bestrooi de aubergine blokjes met zout en laat ze een halfuur in een vergier staan.Dep ze droog met keukenpapier.
  18. BEREIDEN
  19. verhit een een braadpan de boter met de olie en bak de aubergineblokjes en de uisnippers snel aan alle kanten aan.
  20. voeg de knoflook courgetteblokjes stukjes tomaat reepjes selderij rozijnen oregano en boullion toe.
  21. breng aan de kook temper de hittebron en stoof alles op ca 15 minuten in een geslotenpan.
  22. roer bij kleine beetjes tegelijk het gehakt door de groenten en stoof het vlees korrelig en gaar.
  23. breng de saus op smaak met zout en peper kook de spagetti beetgaar en giet af.
  24. verdeel de spagetti en de saus over de borden bestrooi met peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?