Recept 05 (0 stemmen)

Spaanse omelet met aardappelen, ui en chorizo

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Eieren

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. schil de aardappelen, spoel en droog ze en snijd ze in dunne schijfjes
  2. Verhit 3 el olijfolie in een grote diepe koekepan.
  3. Bak er de schijfjes aardappel in en bestrooi ze lichtjes met zout<
  4. Hak de uien en voeg ze toe aan de aardappelen
  5. Laat ze nog 15 minuten zacht bakken.
  6. Haal de aardappelen met een schuimspaan uit de pan zodra ze gaar zijn.
  7. Laat ze uitlekken.
  8. Klop de eieren los. Kruid met peper en zout en voeg de aardappelen , de gebakken ui en de in 4 gesneden plakjes chorizo toe.
  9. Meng voorzichtig.
  10. Verhit 1 el olijfolie in de pan.
  11. Schep het mengsel in de pan , laat even aanzetten en laat op een middelmatig vuur verder bakken tot de omelet alleen aan de bovenkant nog lichtjes vloeibaar is.
  12. laat hem op een groot bord glijden en draai om in de pan
  13. Laat nog 5 min opeen zacht vuurtje staan

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?