Recept 05 (0 stemmen)

Spaanse fricco

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Maak de olie heet in een pan en braad het vlees hierin heet aan. Neem het vlees uit de pan.
  3. Snijd de aardappelen in schijfjes. Doe hetzelfde met de prei. Snijd de uien in ringen.
  4. Verwarm de oven voor op 200°.
  5. Leg het vlees in lagen, afgewisseld met de aardappelen, de prei, de uien en de helft van de room in de pan. Strooi op iedere laag zout en peper. Giet de bouillon erover en doe daar klontjes Solo bovenop.
  6. Zet de pan met deksel in het midden van de oven. Neem na 1 uur het deksel eraf en stoof het gerecht nog ca. 30 minuten.
  7. Verdeel voor het serveren de rest van de room erover.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie