Recept 05 (0 stemmen)

Souvlaki (griekse sate)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Grieks

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak van de Solo, paprikapoeder, oregano en lookpoeder een marinade.
  2. Snij de lamsfilet in blokjes van 2 x 2 cm en meng de blokjes goed met de marinade.
  3. Minimaal 2 uur laten marineren, liefst langer.
  4. Week de satéprikkers minimaal een uur.
  5. Snij de paprika, courgette en ui in blokjes van 2 x 2 cm Rijg om en om vlees en groente aan de satéprikkers.
  6. Bak de Souvlaki 12 minuten op een hete barbecue of onder de gril.
Tip

Lekker met knoflooksaus of tzatziki.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie