Souvlaki (griekse sate)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak van de Solo, paprikapoeder, oregano en lookpoeder een marinade.
  2. Snij de lamsfilet in blokjes van 2 x 2 cm en meng de blokjes goed met de marinade.
  3. Minimaal 2 uur laten marineren, liefst langer.
  4. Week de satéprikkers minimaal een uur.
  5. Snij de paprika, courgette en ui in blokjes van 2 x 2 cm Rijg om en om vlees en groente aan de satéprikkers.
  6. Bak de Souvlaki 12 minuten op een hete barbecue of onder de gril.

Tip

Lekker met knoflooksaus of tzatziki.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?