Recept 15* (1 stem)

soupe des fruit rouges met citroenijs

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. breng het water, wijn, suiker en het diepvries fruit aan de kook.
  2. laat het geheel 2 minuten doorkoken en daarna anderhalf uur op zacht vuur trekken.
  3. zet het vuur uit en laat op natuurlijke wijze afkoelen (buiten de frigo)
  4. als het is afgekoeld, zeef het en bewaar het vocht in de koeling, het gekookte fruit mag weg.
  5. plaats de borden in de vrieser (het gerecht moet ijskoud geserveerd worden)
  6. leg in het midden van het koude bord het ijs en verdeel eromheen het vers fruit, schenk het koude sap om het fruit en leg een blaadje mint op het ijs.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie