Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

4 (4)
45 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de oven voorverwarmen op 180°.
  2. Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast.
  3. Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven.
  4. Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen.
  5. Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de Solo Crèmefine Cuisine aan toe.
  6. Giet dit mengsel over de frambozen.
  7. Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog.
  8. Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur.
  9. Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door vlaminckx patrick op 29 september 2014 om 18u44

heel lekker

Gepost door Solo op 03 oktober 2014 om 13u41

Dankjewel :-)!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?