Solo pannenkoeken

Pannenkoeken met Solo maken is ongelooflijk makkelijk! Dankzij dit recept met amper 4 ingrediënten maak je in geen tijd de lekkerste pannenkoeken klaar.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 300 gram bloem
  • 600 m halfvolle melk
  • 100 gram solo bakken en braden

Bereidingswijze

  1. klop de eieren luchtig, voeg melk toe al roerend en voeg de gezeefde bloem langzaam toe al kloppend, voeg 25g gesmolten solo bakken en braden toe. De rest van de solo gebruik je voor de pan. Laat een klontje solo langzaam heet worden op de pan, en voeg daarna het pannenkoekenbeslag toe. Bak goudgeel en draai om, om ook de tweede zijde goudgeel te laten bakken. Dien op met bruine suiker, confituur, stroop, fruit, slagroom, enz... MMM... Lekkere Solo pannenkoeken !!!

Tip

Wil je nog lekkerdere pannenkoeken bakken met Solo? Maak je beslag dan één tot drie uur op voorhand klaar en zet het in de koelkast. Dek af met folie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Lorke op 19 oktober 2016 om 17u49

Eerste maal zelf pannenkoeken gebakken en wonderbaarlijk gelukt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?