Altijd weten wat je gaat eten?
Sole Meunière
Bereidingswijze
- - Laat de vis in de viswinkel schoonmaken.
- - Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af.
- - Laat voldoende vetstof smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen.
- - Bak de tong aan elke kant gedurende 3 à 4 minuten.
- - Voeg het citroensap eraan toe.
- - Serveer de vis met aardappelen en giet de botersaus eroverheen.
- - Overstrooi het gerecht rijkelijk met de fijngehakte peterselie.
- STAP 1 : Kruid de tong voor je hem door de bloem haalt.
- STAP 2 : Gebruik veel vetstof (voor het schuim).
- STAP 3 : Bak de tong gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant.
- STAP 4 : Blus de margarine met het citroensap.
- STAP 5 : Overstrooi met peterselie.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?