Recept 05 (0 stemmen)

Sole Meunière

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis en schaaldieren

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Laat de vis in de viswinkel schoonmaken.
  2. - Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af.
  3. - Laat voldoende vetstof smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen.
  4. - Bak de tong aan elke kant gedurende 3 à 4 minuten.
  5. - Voeg het citroensap eraan toe.
  6. - Serveer de vis met aardappelen en giet de botersaus eroverheen.
  7. - Overstrooi het gerecht rijkelijk met de fijngehakte peterselie.
  8. STAP 1 : Kruid de tong voor je hem door de bloem haalt.
  9. STAP 2 : Gebruik veel vetstof (voor het schuim).
  10. STAP 3 : Bak de tong gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant.
  11. STAP 4 : Blus de margarine met het citroensap.
  12. STAP 5 : Overstrooi met peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?