Recept 05 (0 stemmen)

Sole met farce van champignons en tomaat, overgoten met Champagnesaus en kasteelaardappelen

Dit is een recept van

tijd
55 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zeetong reinigen, niet fileren. Pocheren in geheel in visfumet.
  2. Farce bereiden:
  3. - Champignons (chii take of champignons de Paris) reinigen en tot brunoise snijden;
  4. - Sueren met fijngesneden sjalot, kruiden. light room toevoegen. Licht laten binden.
  5. - Kruiden met pezo,
  6. - Tomaat concasseren, toevoegen à champignons;
  7. - Afwerken met fijngesneden peterselie
  8. De aardappelen snijden en in water koken
  9. Saus bereiden :
  10. Visfumet (pref. van zeetong graten) met Champagne en beetje room laten reduceren, geslagen room aan einde toevoegen.
  11. Zeetong gaar fileren, filets op bord schikken zoals natuurlijke vorm van sole. Vullen met farce.
  12. Saus over & rond zeetong verdelen en even onder gril laten kleuren.
  13. Aardappelen schikken en afwerken met wat platte peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie