Ingrediënten voor 4 personen
- 4 zeetongen
- visfumet (liefst van zeetong graten)
- vastkokend aardappelen
- 300 g shi take of champignons de Paris
- 2 tomaten
- 2 kleine sjalotten
- platte peterselie
- Champagne
-
- groene pesto
Bereidingswijze
- Zeetong reinigen, niet fileren. Pocheren in geheel in visfumet.
- Farce bereiden:
- - Champignons (chii take of champignons de Paris) reinigen en tot brunoise snijden;
- - Sueren met fijngesneden sjalot, kruiden. Solo Crèmefine Licht toevoegen. Licht laten binden.
- - Kruiden met pezo,
- - Tomaat concasseren, toevoegen à champignons;
- - Afwerken met fijngesneden peterselie
- De aardappelen snijden en in water koken
- Saus bereiden :
- Visfumet (pref. van zeetong graten) met Champagne en beetje room laten reduceren, geslagen room aan einde toevoegen.
- Zeetong gaar fileren, filets op bord schikken zoals natuurlijke vorm van sole. Vullen met farce.
- Saus over & rond zeetong verdelen en even onder gril laten kleuren.
- Aardappelen schikken en afwerken met wat platte peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?