Ingrediënten voor 10 personen
- 300 ML WATER
- 1 SNUIFJE ZOUT
-
150 GRAM SOLO
- 180 GRAM GEZEEFDE ZELFRIJZENDE BLOEM
- 5 OF 6 stuks eieren
- 1 koffielepel bakpoeder
- 1 liter slagroom(40% vetgehalte)
- 180 GRAM bloemsuiker
Bereidingswijze
- doe 300 GRAM WATER IN DE PAN
- VOEG SNUIFJE ZOUT TOE
- VOEG 150 GRAM SOLO TOE
- BRENG AL ROEREND AAN DE KOOK
- VOEG 180 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM EN EEN KOFFIELEPEL BAKPOEDER TOE
- ROER VERDER TOT HET DEEG IN EEN BOL VAN DE PAN KOMT
- DOE IN DE KEUKENROBOT met de K arm
- VOEG EI PER EI TOE
- ZESDE EI(of een half ei) TOEVOEGEN ALS HET DEEG NIET IN BROKKEN VAN EEN LEPEL KOMT
- gedurende 10 MIN laten draaien op volle snelheid tot gladde masse
- spuit op een bakpapier
- in de oven op 220graden , hetelucht oven 20,25 minuten
- de oven niet openen tijdens de eerste 20 min
- opvullen met slagroom
- slagroom met 180 gram bloemsuiker per liter room (40 % vetgehalte)
- erbovenop de chocolade van soezen van marijke
- succes
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?