use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Soesjes gevuld met tonijn salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Soesjes gevuld met tonijn salade

Soesjes gevuld met tonijn salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    20 porties

Ingrediënten
 

  • 1 blik tonijn op eigen nat
  • 3 augurken
  • 1 eetlepel verse gehakte tuinkruiden
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 theelepel gehakte venkelzaadjes
  • 20 soesjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de tonijn grondig uitlekken.
  2. Snipper de augurken zeer fijn.
  3. Meng de mayonaise met de augurken en de tonijn en breng op smaak met ketchup en venkelzaadjes.
  4. Snij de soesjes open en vul ze met de salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.