Vanavond stelt ook topchef Gert De Mangeleer zijn combinatie van ganzenlever en champignons voor in 'In de keuken'. Gène Bervoets gaat de uitdaging aan om samen met Wim Opbrouck de 'Crème van jonge doperwten, escabèche vanminichampignons en gemarineerde ganzenlever' in zijn eigen keuken te bereiden. Na afloop kan je het recept op de website van Canvas terugvinden. In de keuken om 20.40u op Canvas.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Valerie Canvas op 19 januari 2010 om 18u26
Vanavond stelt ook topchef Gert De Mangeleer zijn combinatie van ganzenlever en champignons voor in 'In de keuken'. Gène Bervoets gaat de uitdaging aan om samen met Wim Opbrouck de 'Crème van jonge doperwten, escabèche vanminichampignons en gemarineerde ganzenlever' in zijn eigen keuken te bereiden. Na afloop kan je het recept op de website van Canvas terugvinden. In de keuken om 20.40u op Canvas.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?