Altijd weten wat je gaat eten?
Soepje met gepocheerd ei en gerookte zalm
Bereidingswijze
- Stoof de versneden prei, ui en aardappel aan met de geschilde, versneden asperges (spaar de asperge topjes) en bevochtig met het water en de bouillon.
- Laat het geheel opkoken en mix glad.
- Voeg er 2 dl soja cuisine en wat nootmuskaat bij.
- Voeg er nu ook de asperge topjes bij.
- Pocheer de eitjes.
- Snijd de gerookte zalm in julienne.
- Serveer de soep met de julienne, de eitjes en de gerookte zalm.
- Versier met wat verse kervel.
- het oogt uitzonderlijk mooi en ziet er heel feestelijk uit... makkelijk te maken en ideaal om je gasten te verrassen!!
- mmmmmmmmmm
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?