Soepje met gepocheerd ei en gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de versneden prei, ui en aardappel aan met de geschilde, versneden asperges (spaar de asperge topjes) en bevochtig met het water en de bouillon.
  2. Laat het geheel opkoken en mix glad.
  3. Voeg er 2 dl soja cuisine en wat nootmuskaat bij.
  4. Voeg er nu ook de asperge topjes bij.
  5. Pocheer de eitjes.
  6. Snijd de gerookte zalm in julienne.
  7. Serveer de soep met de julienne, de eitjes en de gerookte zalm.
  8. Versier met wat verse kervel.
  9. het oogt uitzonderlijk mooi en ziet er heel feestelijk uit... makkelijk te maken en ideaal om je gasten te verrassen!!
  10. mmmmmmmmmm

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?