Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Soep van pompoen en wortel met geitenkaas en peterselie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
Vegetarisch
soep
recipe image 3 koningentaart
  • 200 g wortelen
  • 1 bussel platte peterselie
  • 2 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • 1 dl light room
  • 1 l water
  • 100 g verse geitenkaas
  • 250 g pompoen
  • 1 ui gesnipperd
  1. Stoof de ui glazig in de Solo.
  2. Voeg de in stukjes gesneden wortel en pompoen toe.
  3. Overgiet het geheel met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe.
  4. Laat 25 minuten garen.
  5. Mix de soep glad met een staafmixer.
  6. Spoel vervolgens de peterselie en hak hem grof.
  7. Doe de kaas, room en peterselie in een kommetje en mix kort.
  8. Roer de geitenkaas vlak voor het serveren in de soep.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.