Altijd weten wat je gaat eten?
Soep van bleekselder met hamtoastjes
Bereidingswijze
- Uien en aardappelen versnijden
- Look Snipperen
- Draden van de selder verwijderen en in kleine stukken snijden
- Ui fruiten in olijolie, lool, aardappelen en selder toevoegen en even laten stoven
- Bouillon en kruiden toevoegen en 30' laten koken
- Soep mixen en door roerzeef draaien . Laten doorkoken en op smaak brengen
- Vetstof smelten , bloem erdoor roeren. Melk toevoegen en al roerend laten doorkoken
- Gemalen kaas , blokjes ham en kruiden erdoor roeren
- Brood roosteren en in vierkantjes snijden . Bestrijken met de saus
- Toastjes laten kleuren onder de grill
- Soep over warme borden verdelen, peterselie erover strooien en de toastjes erop leggen of apart bij serveren
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?