Ingrediënten voor 4 personen
- 600 GR ONGEPELDE GARNALEN
- 1 KLEINE UI
- 2 TEENTJES LOOK
- 140 GR TOMATENPUREE
- 2 EETLEPELS PASTIS
- 1 DOOSJE SAFFRAAN
- 1 GLAASJE GEHAKTE PETERSELIE
- 1 TAKJE TIJM
- 1 BLAADJE LAURIER
- 3 EETLEPELS OLIJFOLIE
- 1 SNUIFJE CAYENNEPEPER , ZOUT ,PEPER
Bereidingswijze
- PEL 200 GR VAN DE GARNALEN. SNIPPER DE UI EN LOOK . FRUIT ZE GLAZIG IN OLIJFOLIE , DOE TOMATENPUREE ,PETERSELIE , TIJM , LAURIER BIJ EN LAAT EVEN STOVEN . DOE ER PASTIS , SAFFRAAN , CAYENNEPEPER EN DE RESTANTEN VAN DE GEPELDE EN DE REST VAN DE 400 GR ONGEPELDE GARNALEN BIJ . SCHENK ER EEN GEUTJE WATER OVER , DEK EN LAAT 20 MIN ZACHTJES GAREN . MIX DE SOEP EN DOE ZE DOOR EEN ZEEF . WARM ZE WEER OP EN BIND INDIEN NODIG WAT OP , DOE ER DE ROOM BIJ EN GARNEER MET GEPELDE GARNALEN EN NOG EEN PLUKJE PETERSELIE .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?