Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr snoekbaarsfilet (met vel)
- 200 gr pompoen
- 200 gr aardappels
- 4 el solo, bakken en braden
- 2 takjes salie
- 50 ml room
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.
- Schil de aarappelen en snijd ze grof.
- Kook alles gedurende ongeveer 25 minuten gaar in licht gezouten water, giet af en laat even droog stomen.
- Stamp zeer fijn, wrijf het door een zeef, voeg de room toe en kruid met pezo, meng goed.
- Kruid de snoekbaars met zout en bak hem in 2 eetlepels solo, eerst op de velkant +/- 6 minuten, draai om en bak nogmaals +/- 1minuut.
- Haal de vis uit de pan en houd warm.
- Doe de rest van de solo in de pan, pluk de blaadjes salie van de takjes en bak deze ongeveer 1 minuut.
- Verdeel de pompoenpuree over warme borden, leg in het midden de snoekbaarsfilet en strooi de blaadjes salie over de vis.
- U kunt de snoekbaars ook vervangen door schelvis.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?