Recept 05 (0 stemmen)

Snoekbaars met pompoenpuree

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.
  2. Schil de aarappelen en snijd ze grof.
  3. Kook alles gedurende ongeveer 25 minuten gaar in licht gezouten water, giet af en laat even droog stomen.
  4. Stamp zeer fijn, wrijf het door een zeef, voeg de room toe en kruid met pezo, meng goed.
  5. Kruid de snoekbaars met zout en bak hem in 2 eetlepels solo, eerst op de velkant +/- 6 minuten, draai om en bak nogmaals +/- 1minuut.
  6. Haal de vis uit de pan en houd warm.
  7. Doe de rest van de solo in de pan, pluk de blaadjes salie van de takjes en bak deze ongeveer 1 minuut.
  8. Verdeel de pompoenpuree over warme borden, leg in het midden de snoekbaarsfilet en strooi de blaadjes salie over de vis.
  9. U kunt de snoekbaars ook vervangen door schelvis.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie