Altijd weten wat je gaat eten?
Snelle studentenpasta
Bereidingswijze
- Ketel water met bouillonblokje en lepel olijfolie opwarmen
- Snij paprika in blokjes, de ajuin in ringen
- Bak dit samen op zacht vuurtje in wat olijfolie
- Snij ondertussen tomaat in stukken
- Als paprika en ajuin beginnen te garen doe je de tomaat erbij
- Even laten sudderen, kruiden peper, zout en oregano
- Voeg de gesnipperde blaadjes basilicum toe
- Pasta koken
- Doe tonijn bij de groenten en meng alles goed
- Saus is klaar als tomaten plat en helemaal gaar zijn
- Pasta laten uitlekken en serveer met saus in diep verwarmd bord
- Rasp de kaas in grote schellen over het geheel
- Werk af met blaadje basilicumIdeaal voor studenten die eigen potje koken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?