Ingrediënten voor 2 personen
- 150 G PASTA
- 1 EL OLIJFOLIE
- 200 G WOKGROENTEN (vers of diepvries)
- 1 teen LOOK
- ITALIAANSE KRUIDENMENGELING
- 100 g vegetarische balletjes
- 250 G passata di pomodoro
- 75 G GEMALEN KAAS, BELEGEN
Bereidingswijze
- 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2 Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor. 3 Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door tuin op 28 augustus 2010 om 04u05
jullie zijn bedankt voor de tip
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?