Recept 55***** (1 stem)

Snelle gnocchi met groene asperges en parmaham

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de gnocchi aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Hak de kervel fijn.
  3. Spoel de asperges kort onder koud water en bak ze in vloeibare Solo margarine.
  4. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine, de Parmezaanse kaas en de fijngehakte kervel aan toe. Kruid met peper en zout.
  5. Bak de parmaham kort krokant en snijd hem in stukjes.
  6. Meng de gnocchi en ¾ van de krokante parmaham onder de saus.
  7. Werk af met de rest van de krokante ham, Parmezaanse kaas en enkele takjes kervel.

Bron: http://www.kokenophakken.be

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie