Snelle gnocchi met groene asperges en parmaham

Maak eens deze gnocchi van asperges als je zin hebt in een eenvoudig, maar tegelijk verrassend gerecht. Klaar in amper een halfuurtje!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de gnocchi aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Hak de kervel fijn.
  3. Spoel de asperges kort onder koud water en bak ze in vloeibare Solo margarine.
  4. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine, de Parmezaanse kaas en de fijngehakte kervel aan toe. Kruid met peper en zout.
  5. Bak de parmaham kort krokant en snijd hem in stukjes.
  6. Meng de gnocchi en ¾ van de krokante parmaham onder de saus.
  7. Werk af met de rest van de krokante ham, Parmezaanse kaas en enkele takjes kervel.

Tip

Hoe verser je gnocchi van asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?