Snelle gnocchi met groene asperges en parmaham
Maak eens deze gnocchi van asperges als je zin hebt in een eenvoudig, maar tegelijk verrassend gerecht. Klaar in amper een halfuurtje!
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram gnocchi
-
200 ml Solo Crèmefine Licht
- 100 gram groene mini-asperges
- 120 gram Parmaham
- 50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
- 1 handvol kervel
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Breng de gnocchi aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
- Hak de kervel fijn.
- Spoel de asperges kort onder koud water en bak ze in vloeibare Solo margarine.
- Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine, de Parmezaanse kaas en de fijngehakte kervel aan toe. Kruid met peper en zout.
- Bak de parmaham kort krokant en snijd hem in stukjes.
- Meng de gnocchi en ¾ van de krokante parmaham onder de saus.
- Werk af met de rest van de krokante ham, Parmezaanse kaas en enkele takjes kervel.
Tip
Hoe verser je gnocchi van asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?