Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 ui
  • 2 mokken diepvrieserwtjes
  • 1 liter water
  • 2 bouillonblokjes(kip)
  • 2 blaadjes bladerdeeg(diepvries vierkantjes)
  • 150 g ontbijtspek
  • 1 klontje boter(solo)

Bereidingswijze

  1. Ui grof snijden en stoven in klontje boter.
  2. Diepvries erwten toevoegen, 1 liter water uit waterkoker toevoegen
  3. 2 bouillonblokjes toevoegen
  4. 15-20 minuten koken, mixen.
  5. bladerdeeg plakjes in reepjes snijden,
  6. 10 minuten afbakken op 200° samen
  7. met ontbijtspek op bakpapier.
  8. samen serveren, je kan ook spek brokkelen in soep.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 03 april 2014 om 17u25

Lekker soepje !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?