Ingrediënten voor 6 personen
- 150 gram pure chocolade
- 500 ml slagroom
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels amandellikeur
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel oploskoffie
- cacaopoeder
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen en klop intussen de slagroom lobbig.
- Schep de helft van de slagroom en de kaneel door de chocolade.
- Verdeel de mousse over 6 glaasjes en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
- Verwarm intussen de likeur en roer de suiker en koffiepoeder er goed door. Laat afkoelen en roer door de rest van de slagroom.
- Schenk de mokkaroom op de chocolademousse in de glaasjes en bestrooi met cacao.
Tip
Voedingswaarde p.p. Energie 435 kcal Koolhydraten 18 g Eiwit 4 g Vet Waarvan verzadigd 38 g 25 g
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?