Recept 05 (0 stemmen)

Snelle chocolademousse met mokkaroom

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

NAGERECHTEN

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen en klop intussen de slagroom lobbig.
  2. Schep de helft van de slagroom en de kaneel door de chocolade.
  3. Verdeel de mousse over 6 glaasjes en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm intussen de likeur en roer de suiker en koffiepoeder er goed door. Laat afkoelen en roer door de rest van de slagroom.
  5. Schenk de mokkaroom op de chocolademousse in de glaasjes en bestrooi met cacao.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde p.p. Energie 435 kcal Koolhydraten 18 g Eiwit 4 g Vet Waarvan verzadigd 38 g 25 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie