Snelle broodpudding met kaneel

3 (3)
40 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de suiker in het water smelten op een zacht vuur.
  2. Breng op smaak met de kaneelstokken en de geraspte gele schil van de citroenen.
  3. Voeg er het brood in stukken bij en laat op een zacht vuur stoven.
  4. Haal van het vuur en roer er de losgeklopte eierdooiers door.
  5. Smeer een schotel in met de Solo en laat er de bereiding in afkoelen.
  6. Versier met kaneelpoeder bij het opdienen.

Hier scoor je vast ook mee

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 01 februari 2010 om 10u29

Dat is een kwestie van smaak .Begin met een ½ koffielepel , proef het resultaat en besluit dan of je de volgende keer meer of minder bij doet. Je kan ook speculaaskruiden gebruiken trouwens. Smakelijk !!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?