Recept 45**** (3 stemmen)

Snelle broodpudding met kaneel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Laat de suiker in het water smelten op een zacht vuur.
  2. Breng op smaak met de kaneelstokken en de geraspte gele schil van de citroenen.
  3. Voeg er het brood in stukken bij en laat op een zacht vuur stoven.
  4. Haal van het vuur en roer er de losgeklopte eierdooiers door.
  5. Smeer een schotel in met de Solo en laat er de bereiding in afkoelen.
  6. Versier met kaneelpoeder bij het opdienen.

Ingrediëntenvoor 10 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 01 februari 2010 om 10u29

Dat is een kwestie van smaak .Begin met een ½ koffielepel , proef het resultaat en besluit dan of je de volgende keer meer of minder bij doet. Je kan ook speculaaskruiden gebruiken trouwens. Smakelijk !!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie