Altijd weten wat je gaat eten?
Snelle appeltaart
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200graden.
- Rol het bladerdeeg uit en beprik.
- Smelt de boter samen met de suiker en de vanillesuiker.
- Verwijder het klokhuis uit de appelen en schil ze indien gewenst.
- Snij deze dan in kleine blokjes van ongeveer 1 cm.
- Klop de eieren los en voeg het maïszetmeel toe.
- Meng hieronder het botermengsel.
- Verdeel de appelblokjes over het bladerdeeg en giet het mengsel erover. Bestrooi naar keuze met kaneel.
- Plaats 30 minuten in de oven op 180 graden.
- Lekker met een bolletje ijs
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?