Snel Marokkaans visstoofpotje met kikkererwten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en knoflook fijn.
  2. Verhit 30 g Solo margarine in een (stoof)pot op een matig vuur.
  3. Stoof de ui glazig.
  4. Voeg de look toe, samen met de geraspte gember, kurkuma, karwijzaad en een snuifje kaneel.
  5. Laat twee minuten stoven.
  6. Doe de tomaten en het water erbij en laat een 10 minuten sudderen.
  7. Snij de vis in hapklare stukken en leg ze in de tomatensaus.
  8. Laat een vijftal minuten sudderen, tot de vis bijna gaar is.
  9. Voeg nu de kikkererwten en de honing toe en laat nog twee minuten verder garen.
  10. Proef en kruid bij met peper, zout en cayennepeper.
  11. Werk af met koriander en amandelschilfers.

Tip

Serveertip: Lekker met rijst of couscous

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?