Recept 25** (2 stemmen)

Snel gestoofde visfilet met tomaatjes, penne en snijboontjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in schuine ruitjes. Maak de tomaatjes schoon en halveer ze. Snijd de gedroogde tomaatjes in smalle reepjes.
  2. Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijboonruitjes mee. Afgieten.
  3. Verhit de opgevangen “gedroogde tomatenolie” (ca. 1 soeplepel) in een platte pan. Leg hierin de visfilet, verdeel de gedroogde tomaatjes en de kerstomaatjes erover, voeg een beetje van het Bouillonketeltje toe. Laat smelten en stoof de vis, met de deksel op de pan, op een laag vuur gedurende ca. 10 min. gaar.
  4. Verdeel de penne met snijboontjes over vier grote borden. Verdeel de gestoofde visfilet met tomaatjes en jus over de pasta. Bestrooi met de bieslook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie