Snel Bladerdeeg

Snel bladerdeeg in elkaar flansen? Ontdek met dit vereenvoudige recept hoe je eraan begint. Zo krijg je 100% zelfgemaakt gebak, van begin tot eind!

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. klaarzetten: zeef het meel op het werkblad en druk een kuiltje in het midden.
  2. verdeel de gesneden stukjes boter tussen de bloem.
  3. strooi het zout in het kuiltje samen met het water.
  4. meng alles zeer snel door elkaar en plaats het deeg 10 min. in de frigo.
  5. strooi een beetje bloem op het werkblad en leg het deeg erop. rol het deeg uit en plooi dan in doe dit 3 keer. (zie foto voor plooiwerk)
  6. doe het deeg in plastiek en leg in de koelkast.
  7. nu is je vers bladerdeeg klaar om taart of koeken van te maken!

Tip

zet altijd een potje bloem op je werkblad als je het deeg aan het uitrollen bent.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?