Ingrediënten voor 8 personen
- 1 rol bladerdeeg HERTA
- 1 bokaal abrikozen compot
- 4 dl volle slagroom
- 100 gr witte chocolade
- gedroogde erwten of bonen
- 1 zakje vanillesuiker
Bereidingswijze
- Leg het deeg in een taartvorm van 28 cm doorsnee, bedek de bodem met bakpapier en leg er de droge ingrediênten op( blind bakken).
- Zet in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 15à 20 minuten
- Verwijder het bakpapier en zet de taart op een rooster.
- Laat wat afkoelen en giet er dan de compot op.
- Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, verdeel de room over de kompot.
- Rasp de chocolade en strooi hem over de room.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Bumble Bie op 28 juli 2014 om 19u46
Deze taart is het lievelingsrecept hier thuis... Misschien moet ik er mij er eens aan wagen ^^
Gepost door Monique_14 op 28 juli 2014 om 23u19
Waag u er maar aan, er is echt niets moeilijk aan, ik bakte ze vroerger héél veel voor de kleinkinderen(maar ook voor de grote hoor) Groetjes!
Gepost door Bumble Bie op 05 augustus 2014 om 03u59
Misschien wel tof voor moederkesdag! Groetjes
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?