Recept 45**** (8 stemmen)

Smurfentaart

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg het deeg in een taartvorm van 28 cm doorsnee, bedek de bodem met bakpapier en leg er de droge ingrediênten op( blind bakken).
  2. Zet in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 15à 20 minuten
  3. Verwijder het bakpapier en zet de taart op een rooster.
  4. Laat wat afkoelen en giet er dan de compot op.
  5. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, verdeel de room over de kompot.
  6. Rasp de chocolade en strooi hem over de room.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Bumble Bie op 28 juli 2014 om 17u46

Deze taart is het lievelingsrecept hier thuis... Misschien moet ik er mij er eens aan wagen ^^

Gepost door Monique_14 op 28 juli 2014 om 21u19

Waag u er maar aan, er is echt niets moeilijk aan, ik bakte ze vroerger héél veel voor de kleinkinderen(maar ook voor de grote hoor) Groetjes!

Gepost door Bumble Bie op 05 augustus 2014 om 01u59

Misschien wel tof voor moederkesdag! Groetjes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie