Recept 35*** (1 stem)

Smossalade voor op de boterham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

broodbeleg

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De eieren koken zodat ze hardgekookt zijn.
  2. De pijpajuintjes reinigen, aan beide uiteinden stukje afsnijden en in ringen snijden.
  3. De hesp in vierkantjes snijden of in een mixer doen.
  4. De eieren pletten met een vork.
  5. De tomaten in blokjes snijden.
  6. Dit alles samenvoegen en omroeren.
  7. De mayonaise toevoegen, deze hoeveelheid kan ook zelf gekozen worden.
  8. Naar keuze wat peper en zout toevoegen.
  9. Serveren op stokbrood of geroosterd brood.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Monique_14 op 23 september 2012 om 12u05

Met weense worstjes gemaakt, lekker en fris smosje is dat!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?