Smossalade voor op de boterham

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 tomaten
  • 1 bosje pijpajuinen
  • 4 eieren
  • 2.5 eetlepels mayonaise
  • 4 schellen hesp

Bereidingswijze

  1. De eieren koken zodat ze hardgekookt zijn.
  2. De pijpajuintjes reinigen, aan beide uiteinden stukje afsnijden en in ringen snijden.
  3. De hesp in vierkantjes snijden of in een mixer doen.
  4. De eieren pletten met een vork.
  5. De tomaten in blokjes snijden.
  6. Dit alles samenvoegen en omroeren.
  7. De mayonaise toevoegen, deze hoeveelheid kan ook zelf gekozen worden.
  8. Naar keuze wat peper en zout toevoegen.
  9. Serveren op stokbrood of geroosterd brood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Monique_14 op 23 september 2012 om 14u05

Met weense worstjes gemaakt, lekker en fris smosje is dat!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?