use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Slastamppotje met shoarmareepjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Slastamppotje met shoarmareepjes

Slastamppotje met shoarmareepjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g aardappels
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vlees
  • 500 g shoarmareepjes
  • 1 krop ijsbergsla
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 scheut melk
  • versgemalen zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het bouillonblokje gaar. Bak de shoarmareepjes krokant met wat vloeibare margarine. Snijd ondertussen de ijsbergsla in smalle repen.
  2. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met 2 kneepjes vloeibare margarine en een scheut melk. Breng de puree op smaak met peper en schep er de sla rauw doorheen.
  3. Serveer de stamppot met de shoarmareepjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.