Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 stuks kropsla
  • 2 komkommers
  • 1 ui
  • 2 liter water
  • 2 Knorr Finesse kippenbouillonblokjes
  • 3 Knorr Finesse tuinkruidenbouillonblokjes
  • peper
  • tijm
  • currypoeder
  • peterselie

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn. De komkommers in kleine stukjes snijden. De sla wassen en grof snijden. Dit alles in een soepkom doen en 2 liters water aan toevoegen evenals de kippen- en fijne tuinkruidenbouillonblokjes. Laat dit gedurende een 15 é 20 min. koken. Mix het geheel fijn en breng op smaak met peper, tijm en currypoeder. Afwerken met fijngehakte peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?